Målning som förädling från smått till stort

Vi är stolta över vår måleriavdelning som startades som ett litet måleri 1993. Måleriavdelningen har sedan 10 år tillbaka arbetat efter ett lednings- och produktcertifieringssystem som ställer krav på kvalitet, miljö och arbetsmiljö, vilket innebär en extra trygghet för dig som kund.

Under åren har vi genomfört väldigt många olika uppdrag över hela landet med många roliga och annorlunda arbeten och har med erfarenheterna försökt att effektivisera samt förfina sättet att arbeta på.

Projekten har skiftat från lågt till högt, både när det gäller arbetsplatser och skillnader i uppdrag.

Vi har förändrat, förädlat, förfinat, utfört ytskiktsrenovering, våtrumsmålning, målat i kyrkor, kulturmärkta lägenheter, hotell, kontor, konferensutrymmen, skolor, gym, hus, trapphus, butiker och många fler lärorika uppdrag. Våra kunder finns främst i Norrort men givetvis även i Storstockholm, Mälardalen och Uppsalaregionen.

Sveriges Bästa Måleri 2016

Sedan starten 1993 har vi haft glädjen att motta flera olika utmärkelser. Men allra stoltast är vi nog över att utses till Sveriges bästa måleri i klassen ”Större målerier”, på Hantverkargalan 2016.
Läs mer här.

Hela listan på våra utmärkelser hittar du här.

Välkommen att kontakta oss, en kostnadsfri offert målar vi snabbt ihop.

Kontakta oss

Peter Fors

VD

070 - 410 43 80

fornamn@fme.se

Jocke Fors

Ansvarig Måleri

070 - 410 43 81

fornamn@fme.se

Benita Fors

Administratör

08 - 594 426 30

fornamn@fme.se