Aktuellt

Vill du hjälpa oss att bygga för framtiden? Ja då ska du absolut söka jobbet hos oss som Arbetsledare. Klicka på bilden ovan och läs mer om denna tjänst! Vi väntar på dig! Välkommen med din ansökan!

Vill du hjälpa våra projektledare, snickare och målare att räkna? Ja då ska du absolut söka jobbet hos oss som Kalkylator. Klicka på kulramen och läs mer om denna tjänst! Vi väntar på dig! Välkommen med din ansökan!

Nu har vi blivit det igen! Vaddå? Jo, nominerade till Årets Måleriföretag förstås! Jättekul och hedrande tycker alla vi på FME! Om du också tycker att FME bör vinna denna titel så är du välkommen att lägga din röst på oss. Klicka in på bilden ovan!

Vår tävling Finn Fem Fel är avgjord! Vi gratulerar Sonja Englund, Sundsvall / Anette Nises, Skutskär / Birgitta Fuhrman, Lidköping / Robin Lorentz, Älvkarleby / Jenny Östlund, Härslöv, ni hittade alla fem fel på vår nya hemsida, läs mer här!

Här ska delar av fasaden målas om. En del av arbetet är att bygga upp ställning för att komma åt. Viktigt är säkerheten då blir det här en trygg arbetsplats.

Nu kommer vintern och mörkret snart, en tid där många blir deprimerade. Som företagsledare kan vi faktiskt göra en del. Se till att era medarbetare har ett bra klimat att jobba i.

Fors måleri & Entreprenad vinnare som Sveriges bästa måleri i sin klass “Större målerier”, på Hantverkargalan 2016 FME var ett av fem nominerade målerier och röstningen har gjorts av kunder via invjuer och på Facebook. Det tillsammans med god och välskött ekonomi och inneha erforderliga branschcertifieringar har gjort sitt. Företaget har i flera år slipat […]