FME är ett fullserviceföretag inom bygg, måleri och hela entreprenader

FME har varit verksamt ända sedan 1993 vilket borgar för din trygghet. Vi står alltid för det vi levererar. Ett sätt för oss att säkerställa våra löften till er som kund är att vi jobbar med ett antal ledord internt. Syftet med dessa är att se till att alla vi som jobbar på FME drar åt samma håll, både i det lilla och det stora. Det skapar även en större trygghet för dig som kund när du vet att alla vi jobbar för din säkerhet och din vision.

Företaget är idag etablerade inom hela Stockholmsområdet, Mälarardalen samt Uppsalaregionen. Verksamheten har idag två huvudområden; Byggentreprenad samt Måleri. Vi driver hela totalentreprender.

Företaget har idag ca 20 anställda.

När du väljer FME så väljer du ett företag som sätter kvalitet, miljö och arbetsmiljön högt. Vi arbetar alltid långsiktigt och vår filosofi är att bygga, renovera och designa för att underhålla, bevara samt försköna med miljön i fokus.

Sveriges Bästa Måleri 2016

Sedan starten 1993 har vi haft glädjen att motta flera olika utmärkelser. Men allra stoltast är vi nog över att utses till Sveriges bästa måleri i klassen ”Större målerier”, på Hantverkargalan 2016.
Läs mer här.

Hela listan på våra utmärkelser hittar du här.

Våra ledord är:

Trygghet
Det ska alltid vara tryggt och säkert att välja FME, både för den som är kund och den som är anställd hos oss.

Erfarenhet
Vi ska lära av oss själva liksom av de erfarenheter som vi har från tidigare arbetsplatser. Vi vet också att vidareutbildning är av största vikt och det uppmuntras.

Effektivitet
Detta kräver planering. Därför planeras alla arbeten, stora såväl som små, i samråd med kunden. Detta för att säkerställa vårt främsta ledord Trygghet.

Kvalitet
För att säkerställa kvalitén arbeter vi efter ett kvalitetsledningssystem både inom bygg- och måleriservice.

Genom att vi följer dessa ledord och faktiskt agerar som vi säger och skriver att vi gör, så blir det en superb service till er som kund.

Denna arbetsmetod säkerställer vi inte bara kvalitén i det utförda arbetet. Vi skapar även trygghet för dig som kund under hela proces

Läs mer om oss här:

FME är medlemmar i:

  • Sveriges Byggindustrier
  • Stockholms Byggmästareförening
  • Svenskt Näringsliv
  • Målarmästarna