Vår tävling Finn Fem Fel är avgjord! Vi gratulerar Sonja Englund, Sundsvall / Anette Nises, Skutskär / Birgitta Fuhrman, Lidköping / Robin Lorentz, Älvkarleby / Jenny Östlund, Härslöv, ni hittade alla fem fel på vår nya hemsida, och ni vinner därför varsin uppblåsbar soffa – Air Bed som vi skickar ut till er i de närmsta dagarna.

De fem felen var:

  1. Peters omgjorda mun på hans bild på kontaktsidan.
  2. FME ska INTE bygga en replika av Eiffeltornet i Odensala.
  3. FME-kniv-logotypen låg upp-och-ner längst ner på startsidan.
  4. Fel ord i rubriken på Bygg & Entreprenad-sidan, ordet Marmelad har inget där att göra mer än att det rimmar på Entreprenad
  5. Patentet på den helautomatiska sömnadsapparaten, ha ha ha, FME har inget med den att göra, så klart.

Vi på FME gratulerar vinnarna och hoppas att ni får många sköna stunder i Air Beden där ni kan ligga och njuta av att ni vann i vår felsökningstävling!

Till dig som inte var med och tävla, läs mer om hur tävlingen gick till nedan.

Välkommen till FME:s nya hemsida!
Vi på FME tycker att vår nya sida är jättefin! Hoppas att du också tycker det när du knappat dig igenom den. Vi har korrläst dag och natt för att hitta eventuella fel på sidan, och vi tror nu att vi hittat alla, utom FME fel, f´låt…, FEM fel ska det vara. Vår lustiga hemsidesmakare har på vilje planterat FEM fel, och hur vi än letar så hittar vi inte dessa? Kanske han bara luras, eller?

Hur som helst, vi beslöt oss för att göra en tävling av det här. Tävlingen går alltså ut på att knappa sig igenom sidan och hitta dessa fem fel. Om du gör det och sen mailar in de felaktiga svaren, alltså de rätta svaren, till peter@fme.se så är du med i en utlottning av några uppblåsbara soffor.

Uppblåsbara soffor?
Ja, det kan ju vara kanon å ha en extra soffa hemma när alla kompisar kommer förbi för att gratta dig efter att du vunnit vår tävling.

Lycka till nu! Tävlingen pågår till och med 7 januari 2020, eller så långt sofforna räcker 😊!”